Tarjoamme hallirakentamiseen kehittyneen ja kustannustehokkaan ratkaisun.

Palvelevaa ja osaavaa maarakennusta kaikenkokoisiin kohteisiin

Kestorakennus Oy tarjoaa hallirakentamiseen asiakkaan tarpeisiin mukautuvia ja energiatehokkaita ratkaisuja kustannustehokkaasti.

KEHITYS

Kestorakennuksen kehittämä hallirakentaminen malli perustuu tarkkaan suunnitteluohjaukseen ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin. Suunnitteluohjaus mahdollistaa kustannustehokkaan ja edullisen lopputuloksen laadusta tinkimättä ja energiatehokkaat ratkaisut kantavat pitkälle tulevaisuuteen. Kestorakennuksen halleissa on esimerkiksi maalämpö ja ilmanvaihtolämmön talteenotto.

Kustannustehokas
Kestorakennus Oy tarjoaa joustavan, kustannustehokkaan ja tilaajalle vaivattoman tavan hallirakentamiseen. Lähtökohtana jokaisessa projektissa on asiakkaan kuunteleminen ja ymmärtäminen sekä tältä pohjalta yksilöllisesti räätälöityjen tilojen toteuttaminen asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

Suunnittelu ja urakointi

Hallirakennus voidaan toteuttaa tilaajan suunnitelmien pohjalta tai KVR-urakointina, jolloin vastaamme hankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta tilaajan toiveita kuunnellen.
Joustava, yksilöllisesti räätälöity

Tarjoamme joustavaa, kustannustehokasta ja tilaajalle vaivatonta tapaa hallirakentamiseen. Lähtökohtana projektissa on asiakkaan kuunteleminen ja ymmärtäminen sekä tältä pohjalta yksilöllisesti räätälöityjen tilojen toteuttaminen asiakkaan tarpeiden mukaan

Oletko kiinnostunut kuulemaan, miten toteutamme juuri sinun käyttötarpeisiisi soveltuvan ja toiveittesi mukaisen hallin? Silloin kannattaa ottaa yhteyttä meihin.